Ozan Kabak kazandırmaya devam ediyor!

Galatasaray'dan devre arasında Stuttgart'a transfer olan ve Stuttgart'ın küme düşmesiyle transfer piyasasında aktif rol oynayacak olan Ozan Kabak, eski takımına önemli bir kazanç elde ettirecek. Genç futbolcu için Avrupa'nın dev kulüpleri sıraya girmiş durumda ve Ozan Kabak transfer olması halinde Galatasaray'a hatrı sayılır bir miktarda para kazandıracak. 

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Alman ekibi Stuttgart'a geçtiğimiz sezonun devre arasında 11 milyon Euro karşılığında satılan Ozan Kabak, Galatasaray'a yine para kazandırmaya hazırlanıyor. Takımın mali açıdan sıkıntı yaşadığı bir dönemde fedakârlık yaparak Stuttgart'ın teklifini kabul eden Ozan, ne yazık ki ilk sezonunda Kırmızı-Beyazlılar'la birlikte küme düşmüştü. Ancak kısa sürede gösterdiği performansla hem Almanya'daki takımların hem de Avrupa'nın devlerinin dikkatini çeken 19 yaşındaki stopere teklif yağdığı bildirildi.Son olarak Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği İtalya'dan Milan'ın kadrosuna katmak istediği Ozan için ayrıca Schalke 04, M'Gladbach, Milan, Juventus, Roma, Porto ve Monaco devrede.

Konuşulan rakamın 18 milyon Euro'lara kadar çıktığı, transferin bu rakama bitmesi durumunda Cim-Bom'un bu satıştan alacağı payın yüzde 15 olacağı bildirildi. Ozan Kabak, 18 milyon euroya transfer olması halinde, sarı-kırmızılılar bu transferden 2.7 milyon euro kazanacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.