Real Betis, Belhanda'yı istiyor

Galatasaray'ın kazandığı 22. şampiyonlukta sezonun ikinci yarısında gösterdiği performansla pay sahibi olan Younes Belhanda'ya İspanya'dan talip çıktı. Adı Suudi Arabistan takımlarıyla da anılan Faslı yıldızı, La Liga'dan Real Betis istiyor.

İspanyol basınında yer alan habere göre; Galatasaray'ın Faslı yıldızı Younes Belhanda'ya Real Betis talip oldu. İspanyol ekibinin teknik direktörü Setien, yıldız futbolcuyu takımda görmek istiyor.

Tecrübeli teknik adamın kendilerinin de Fas'la aynı sistemde oynadıklarını belirterek, Belhanda için "Alınması mükemmel olur" raporu verdi. Betis'in, Belhanda için kısa süre içinde Galatasaray ile kontak kurması bekleniyor.

Belhanda'nın menajeri D'Avila da açıklamasında, "Belhanda şu anda Galatasaray'da mutlu ancak biz önümüzdeki günlerde ne olacağını bilmiyoruz. Monaco hâlâ onunla ilgileniyor. Suudi Arabistan'da Al Hilal ve Al İttihad transfer etmeyi çok istiyor. İspanya La Liga'da oynamak gibi bir hayali var. Ne olacak, göreceğiz" dedi.  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.