Sneijder'den Galatasaray'a mesaj

wesley sneijder
Galatasaray'ın eski yıldızlarından bir bir geri dönme mesajları geliyor. Felipe Melo'nun ardından Wesley Sneijder'in de geri dönmek için mesaj gönderdiği öğrenildi. Fatih Terim'in bu talebi kabul etmeyeceği de öğrenildi. 

Kısa bir süre önce Felipe Melo, ''Aralık’ta sözleşmem bitiyor. Ocak’ta geleyim. Maç başı alayım. Sezon sonunda şampiyonluk kutlamalarında yer almak istiyorum'' demişti. Felipe Melo’nun teklifi acelesi olmadığı için kenara konuldu. Abdurrahim Albayrak, ''o zaman bir gelsin'' dedi.

wesley sneijder

Galatasaray’a bir başka eski oyuncusu Wesley Sneijder’den de mesaj geldi. Hollandalı, Al Gharaffa ile sözleşmesinin ay sonunda biteceğini, en azından 1 yıl daha oynayacak gücü olduğunu iletti. Fatih Terim’in Sneijder'i çok sevmesine rağmen teklife evet demesi beklenmiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.