Taffarel, Perri'yi getiriyor!

Galatasaray kaleci antrenörü Claudio Taffarel, 21 yaşındaki Brezilyalı file bekçisi Lucas Perri’yi Galatasaray'a getirmek için harekete geçti.

Akşam gazetesinin haberine göre; Galatasaray kaleci antrenörü Taffarel radarına sezonu Crystal Palace’da kiralık geçiren Brezilyalı kaleci Lucas Perri’yi aldı.

21 yaşındaki başarılı file bekçisi, Brezilya futbolunun son dönemde yetiştirdiği gelecek vaadeden kaleciler arasında gösteriliyor. Kulübü Sao Paulo ile 2022 yılına kadar kontratı bulunan Perri’nin bonservis bedeli 1 milyon Euro'nun altında gösteriliyor.

TAFO: "ÇOK YETENEKLİ BİR KALECİ"
Galatasaray kaleci antrenörü Taffarel, bu transferi bitirilmesi için çok uğraş veriyor. Brezilyalı efsane, genç file bekçisi ile ilgili geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda “Perri çok yetenekli bir kaleci. Geçen sezonu Crystal Palace’ta geçirdi. Onun için ciddi bir pazar var” ifadesini kullanmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.