Vedat Muriqi için 3 milyon Euro ve satıştan pay!

Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken, teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda Çaykur Rizespor'un golcü oyuncusu Vedat Muriqi için yönetim harekete geçti. Galatasaraylı yetkililer daha önce 2.5 milyon Euro teklif ettiği Kosovalı oyuncu için teklifini revize etti; 3 milyon Euro! 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; kadrosunu alternatifli bir hale getirmek isteyen ve transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray’da yeni sezon öncesinde Vedat Muriqi ısrarı sürüyor. Galatasaraylı yetkililer Çaykur Rizespor’un bu sene dikkat çeken Kosovalı golcüsü için teklifini revize etti. 25 yaşındaki forvet için daha önce 2.5 milyon Euro teklif eden Galatasaray yönetimi, yaşanan son gelişmelerin ardından teklifini 3 milyon Euro ve bir sonraki satıştan %15 pay olarak revize etti. Galatasaray'ın bir önceki teklifini düşük bulan Çaykur Rizespor yönetimi bonservis için 10 milyon Euro istemiş ve daha da aşağıya düşmeyi düşünmediğini resmen açıklamıştı.

SON SENESİNE GİRDİ, MURIQI DE İSTİYOR
Bu sezon Çaykur Rizespor forması altında sezonu tamamlayan ve 34 maçta 17 gol - 8 asist istatistiklerini yakalayan Kosovalı oyuncu, sözleşmesinin son senesine girerken Galatasaray'da oynamak istediğini de yönetime bildirdi. Fenerbahçe'nin de ilgisi olmasına rağmen golcü oyuncunun kararlı tavrı ve Galatasaray'ın yeni teklifi sonrasında Çaykur Rizespor'un nasıl bir tavır takınacağı merak konusu olurken; Galatasaraylı yetkililer Vedat Muriqi'nin kendisini Şampiyonlar Ligi'nde göstermesi halinde daha büyük rakamlara Avrupa'ya transfer olabileceğini düşünüyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.