Banega'nın menajeri İstanbul'a geliyor!

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren ve kadrosunu güçlendiren Galatasaray, uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğü Ever Banega transferinde de mutlu sona ulaşmak üzere.. Arjantinli oyuncunun transferi için İspanyol kulübü Sevilla'yla pazarlık masasına oturan Galatasaray yönetimi, Fernando'nun takasına onay verdi ve Arjantinli yıldızın menajerini İstanbul'a davet etti.

TRT Spor'da yer alan habere göre; Galatasaray uzun süredir görüşmelerde bulunduğu Ever Banega'nın transferini bitirmeye çok yakın! Arjantinli oyuncunun transferi için İspanyol kulübü Sevilla'yla bonservis pazarlığı yapan ve 5 milyon Euro'ya ikna etmeye çalışan Galatasaray yönetiminde, karşı tarafın Fernando'yu istemesi üzerine yeni gelişmeler yaşandı. 32 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Fernando'nun transferde takas olarak Sevilla'ya gitmeyi kabul etmesi üzerine, yöneticilerin teknik heyetle yaptığı görüşmelerin ardından Fernando ve bir miktar para karşılığında Ever Banega transferi için Sevilla'yla anlaşmaya vardı. Yaşanan gelişmelerin akabinde Galatasaraylı idareciler, bir süredir temas halinde bulunduğu Arjantinli oyuncunun menajerini İstanbul'a çağırdı.

Sevilla forması giyen 1988 doğumlu Arjantinli oyuncu merkez orta saha pozisyonunda forma giyerken, zaman zaman forvet arkasında da göre yapabiliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.