Bernard Mensah'tan transfer açıklaması!

Galatasaray'ın transfer gündemine gelen Kayserispor'un yıldız ismi Bernard Mensah, geleceğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Basın mensuplarına konuşan başarılı isim takımının başarısına odaklandığını belirtti.

Orta sahaya takviye yapmak için arayışlarını sürdüren Galatasaray'da gündeme gelen isimlerden biri olan Bernard Mensah, hakkında çıkan haberlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Takımına odaklandığını belirten başarılı oyuncu, "Şu anda Kayserispor'un oyuncusuyum. Takımla alakalı başarılara odaklanmam gerekiyor. Bunun için çalışıyorum. Gelecekte ne olur bilinmez. Şu anda onları düşünmektense çalışmalara odaklanıyorum" ifadelerini kullandı. 

EIBAR MAÇINA İLK 11'DE ÇIKTI
Mensah geçtiğimiz gün Kayserispor'un Eibar ile oynadığı hazırlık maçına ilk 11'de çıktı ve 90 dakika görev aldı. Kayserispor, İspanyol ekibine 5-2 mağlup oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.