Cem Civan ve Ömer Yalçınkaya'dan açıklamalar...

Basketbol Süper Ligi'nde 2019-2020 sezonunun fikstür çekimi bugün Florya Crowne Plaza’da gerçekleştirirken Galatasaray'ı temsilen kura çekimine katılan Cem Civan ve Basketbol Şubesi Genel Menajerimiz Ömer Yalçınkaya, yeni sezona dair açıklamalarda bulundu. 

Ömer Yalçınkaya, tüm takımlara başarılar dilerken, "Her şeyden önce tüm takımlarımıza ve sporcularımıza sakatlıktan uzak, sağlıklı bir sezon diliyorum. Basketbol Süper Ligi yıllar içerisinde marka değerini artırmış ve Avrupa'nın en önemli ligleri arasında yer almış bir lig. Umarım bu sezon da bu gelişimin artarak devam ettiği, heyecanın ve rekabetin geçtiğimiz yıllardan da fazla olduğu bir lig izleriz. Galatasaray Doğa Sigorta olarak geçtiğimiz sezonun üzerine koymayı hedeflediğimiz bir sezona hazırlanıyoruz. Teknik ve idari ekip olarak tüm yazı bu hedefler doğrultusunda çalışarak geçirdik, hala çalışmalarımız da sürüyor. Umuyorum başta bizim için olmak üzere, özellikle Avrupa'da ülkemizi temsil eden takımlar açısından da başarılı bir sezon geçiririz. Tüm takımlara başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Galatasaray Doğa Sigorta Takımı İdari Menajerimiz Cem Civan ise kamp detaylarına ilişkin yakın zamanda bir duyuru yapacaklarını ifade ederken, "Geçtiğimiz sezon ligde yarı final oynama başarısını gösterdik. Bu sene geçtiğimiz sezonun iskeletini koruyarak üstüne koymaya çalışacağız. Daha başarılı olmak istiyoruz. İç sahada oynayacağımız maçlar bence ilk etapta avantaj. Türk Telekom deplasmanında başlamamız da bizim açımızdan sorun olmayacaktır. Başarılı olacağız diye düşünüyorum. Kamp detaylarımızı yakın zamanda sosyal medya hesaplarımızdan duyuracağız ama özet bir bilgi vermem gerekirse ağustos ayında Kurban Bayramı’ndan sonra İtalya’da 10 günlük bir kampımız olacak. Sonrasında da Türkiye’de bazı hazırlık turnuvalarına katılacağız. Transfer konusunun detaylarına çok girmemek lazım ancak geçtiğimiz sezonun iskeletini korumak istiyoruz. Giden oyuncularımız oldu, Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzun da desteğiyle bazı eklemelerimiz olacak. Daha iyi bir kadro kurmak için çalışmalarımız devam ediyor." açıklamasında bulundu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.