Emre Mor, Galatasaray'a çok yakın

Gelecek sezon takımdaki yerli oyuncu kalitesini arttırmak isteyen ve bu doğrultuda kadrosunu Adem Büyük, Jimmy Durmaz, Şener Özbayraklı gibi isimlerle takviye eden Galatasaray, Emre Mor'u da transfer ediyor. Sarı-kırmızılılar genç oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katacak.

İspanya La Liga ekiplerinden Celta Vigo'da forma giyen Emre Mor, Galatasaray'a transfer oluyor. İspanyol ekibinde beklenen performansı gösteremeyen 21 yaşındaki genç oyuncu Fatih Terim ile görüşmek için İstanbul'a geldi. Edinilen bilgilere göre toplantı olumlu geçerken Emre Mor'un Galatasaray'a imza atması bekleniyor. Sarı-kırmızılılar genç oyuncuyu satın alma opsiyonuyla 1 yıl kiralamak istiyor.

DEVRE ARASINDA DA GÜNDEMDEYDİ
Emre Mor, devre arasında da Galatasaray'ın transfer gündemindeydi. Cimbom genç oyuncuyu 1.5 yıllığına satın alma opsiyonuyla kiralamak istemiş ancak Celta Vigo son gün opsiyonu kaldırmak isteyince transfer gerçekleşmemişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.