Emre Mor güvence verdi: Sorunu çözeceğim!

Galatasaray'da yeni sezon öncesinde her konuda anlaşma sağlanan ancak yaşanan bazı pürüzler nedeniyle transferi resmi olarak duyurulmayan Emre Mor transferinde geçtiğimiz günlerde flaş bir gelişme yaşanmış ve transferde aracı olan bir şirketin şikayetçi olacağı iddia edilmişti. Galatasaray yönetimiyle bu konuyu görüşen Emre Mor ve menajeri, sorunu bizzat kendilerinin çözeceğine dair güvence verdi. 

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın kadrosuna katmaya hazırlandığı Emre Mor transferinde yaşanan sürpriz gelişme kısa bir süre içerisinde çözüme kavuşacak. İspanyol kulübü Celta Vigo'da sorunlar yaşayan ve takımdan ayrılmak isteyen Emre Mor ile sözleşme imzalamaya çok yakın olan Galatasaray yönetimi, genç oyuncu hakkında İspanyol danışmanlık şirketinin açıklamaları sonrasında Emre ve menajeriyle görüşme gerçekleştirdi. Genç futbolcu ve menajeri, Sarı-Kırmızılı yönetime en kısa sürede sorunun çözüleceği mesajını iletti. Galatasaray yönetimi bunun üzerine, geçtiğimiz günlerde basın açıklaması yapan danışmanlık şirketini dikkate almayacaklarını ve sorunun çözülmesi halinde transferi sonuçlandıracağını belirtti.

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in transferinde ısrarcı olduğu 21 yaşındaki genç yetenek Emre Mor kariyerini İspanyol ekibi Celta Vigo'da sürdürürken, geçtiğimiz sezon teknik heyetle yaşadığı sorunlar nedeniyle bir çok kez kadro dışı kalmıştı. Galatasaray'ın bedelsiz olarak kadrosuna katmaya hazırlandığı ve bir sonraki satıştan Celta Vigo'ya pay anlaşması yaptığı transferi kısa bir süre içerisinde sonuçlandırması beklenirken, WBD Sports isimli menajerlik şirketinin yaptığı açıklamalar şok etkisi yaratmıştı. WBD Sports adına açıklama yapan Erik Alonso geçtiğimiz günlerde İspanyol basınına Emre Mor'un transfer için kendilerine yetki vermesine rağmen Galatasaray'a transfer sürecinde kendilerini aradan çıkartmaya çalıştığını ve bu durumun etik olmadığını, Emre ile görüşeceklerini ve eğer orta yol bulunamazsa şikayetçi olacaklarını ifade etmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.