Emre Mor transferinin resmileşmesi an meselesi.

Galatasaray'ın anlaşma sağladığı Emre Mor'da menajerlik şirketiyle yaşanan sorunlar nedeniyle transfer resmiyet kazanmamıştı. Sarı kırmızılı yönetim yaşanan pürüzleri giderdi ve artık Emre'nin resmileşmesi an meselesi. Fatih Terim'in de özellikle istediği genç futbolcu için bonservis verilmeyeceği ve sonraki satıştan pay verileceği öğrenildi.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; İspanya La Liga ekiplerinden Celta Vigo tarafından gözden çıkarılan Emre Mor için Galatasaray Yönetimi bir süredir girişimlerini sürdürüyordu.

Kariyerinde bir türlü beklenen patlamayı yapamayan 21 yaşındaki futbolcu da Sarı-Kırmızılılar'da forma giymeyi çok istiyordu. Menajerlik şirketinin devreye girmesiyle bir anda krize dönüşen Emre transferinde ise tüm pürüzler ortadan kaldırılmıştı. Galatasaray şimdi ise milli futbolcu ile her konuda anlaşma sağladı.

Sonraki satıştan pay
21 yaşındaki sol kanat oyuncusu ile arasında tüm pürüzleri halleden Aslan, transferin resmen açıklanması konusunda geri sayıma geçti.

Galatasaray Yönetimi'nin, daha önce konuşulduğu gibi Celta Vigo'ya bonservis vermeyeceği ve sonraki satıştan yüzde 50 pay karşılığında Emre'yi kadrosuna katacağı bilgisine ulaşıldı.Tarafların her konuda el sıkışmasının ardından da milli futbolcunun, bu hafta içerisinde Sarı-Kırmızılılar'a imza atması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.