Emre Mor'un menajeri haber gönderdi..


Yeni sezon hazırlıklarına bugün İstanbul'da başlayan ancak kadrosunda da güçlendirme çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Ara transfer döneminde Galatasaray'a imza atmaya çok yakın olan ancak son anda ekonomik şartlardan dolayı transferi gerçekleşmeyen Emre Mor bir kez daha gündeme geldi. Galatasaray'ın satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak istediği genç oyuncuyu İspanyol kulübü Celta Vigo bonservisiyle birlikte satmaya çalışıyor.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; yaz döneminde kadrosunu yerli isimlerle güçlendiren Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Celta Vigo'da kadroya girmekte zorlanan ve takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan 22 yaşındaki kanat oyuncusu Emre Mor menajeri tarafından Galatasaray yönetimine önerildi. Geçtiğimiz sezon Celta Vigo'da zor günler geçiren ve bir süre kadro dışı kalan Emre Mor yeni sezonda başka bir takımda forma giymek isterken, Celta Vigo yönetimi de genç oyuncunun ayrılığına sıcak bakıyor. 

Ara transfer dönemininn son gününde mali şartlarda anlaşma sağlanamayınca gerçekleşmeyen Emre Mor için menajeri yeni sezon öncesinde bir kez daha temasa geçti ve Emre'yi isteyip - istemediklerini sordu. Teknik direktör Fatih Terim'in beğendiği bir isim olan genç oyuncu için Galatasaray yönetimi kiralama teklifini sunarken, İspanyol kulübü Celta Vigo oyuncuyu bonservisiyle birlikte göndermek istiyor. Çok büyük bir potansiyeli olmasına ve önemli bonservis bedelleriyle Avrupa'da transferler gerçekleştirmesine karşın bir türlü saha içi performansıyla gündeme gelemeyen Emre Mor için Galatasaray yönetimi satın alma opsiyonuyla kiralama teklifi yaparak İspanyol kulübüyle görüşmelerini sürdürüyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.