Feghouli Süper Kupa'da yok!

Geçtiğimiz günlerde Cezayir forması altında Afrika Kupası şampiyonluğuna ulaşan Sofiane Feghouli'den kötü haber geldi. Tecrübeli futbolcuya kupa şampiyonluğundan sonra 9 Ağustos'a kadar izin verildiği öğrenildi. Bu nedenle Sofiane Feghouli'nin 7 Ağustos günü Akhisarspor ile oynanacak Süper Kupa karşılaşmasında forma giyemeyeceği açıklandı.

Sezon bitiminde doğru dürüst tatil yapamadan Cezayir Milli Takımı kampına giden ve Afrika Kupası'nda şampiyonluğa kadar giden Sofiane Feghouli, Galatasaray'ın 7 Ağustos tarihinde Akhisarspor ile oynayacağı TFF Süper Kupa maçında yer alamayacak.

Fatih Terim, Afrika Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Sofiane Feghouli'ye 9 Ağustos'a kadar izin verdi. Cezayirli yıldız, Akhisarspor ile oynanacak Süper Kupa maçında forma giyemeyecek.

SERI, LUYINDAMA, BELHANDA DÖNDÜ

Afrika Kupası'ndan sonra izinleri yeni biten Jean Michael Seri, Christian Luyindama ve Younes Belhanda ise takıma döndü. Terim, 3 futbolcunun antrenmanlardaki performansını beğenmesi halinde Akhisarspor maçının kadrosuna alacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.