Galatasaray 3 transferi bitiriyor..

Galatasaray transfer döneminde adını sürdürmeye devam ederken ilgilendiği 3 oyuncuyla sözleşme imzalamak istiyor. Emre Mor, Deniz Türüç ve Radamel Falcao transferlerini bitirmeye çok yakın olan sarı kırmızılılar 3 ismin de takıma katılması için seferberlik gösteriyor.

BeinSports'un haberine göre; hali hazırda kadrosunda 14 yabancı bulunan sarı kırmızılı ekip, hem kadroda yer açmak hem de transfer bütçesi yaratmak istiyor. Nijeryalı stoper Ozornwafor'un başka bir takıma kiralanmasına kesin gözüyle bakılırken, gelecek isimler konusunda Diagne'nin durumu belirleyici olacak. Galatasaray ile 3 yıl daha sözleşmesi bulunan Senegalli oyuncu'nun iyi bir bonservis ile gönderilmesi ile birlikte hem forvet hem orta saha transferinin bitirilmesi planlanıyor.

FALCAO, DENİZ, EMRE
Kolombiyalı golcü Radamel Falcao ile büyük oranda anlaşma sağlanırken hedef; Fransız ekibine bonservis bedeli ödememek. Bu arada bir süredir transfer görüşmeleri yapan 2. Başkan Abdürrahim Albayrak, Augsburg maçı öncesi sarı kırmızılıların kampına geldi. Deniz Türüç ve Emre Mor gündemdeki yerini korurken transferlerin lig başlamadan önce bitirilmesi planlanıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.