Galatasaray, Fiorentina ile karşılaşacak

Yeni sezon için ABD'de kamp yapacak olan İtalya Serie A'nın güçlü takımlarından Fiorentina, kamp dönüşünde Floransa'da Galatasaray ile özel bir maç yapmak istiyor. Mor Menekşeler bu karşılaşmayla Fatih Terim ile olan hasreti de sonlandıracak. 

İmparator Fatih Terim'in 2001 yılında çalıştırdığı ve önemli izler bıraktığı Fiorentina, Galatasaray ile özel bir maç yapacak. Corriere dello Sport'un haberine göre; Mor Menekşeler, Fatih Terim ile olan hasreti gidermek adına Floransa'da Galatasaray ile hazırlık maçında yapacak. Karşılaşmanın tam tarihi henüz belli olmazken, Fiorentina'nın ABD kampının dönüşünde olacağı iddia edildi.

İLK RAKİP LEİPZİG
Galatasaray'ın 2019-2020 sezonu hazırlıkları kapsamında karşılaşacağı ilk takım Bundesliga ekiplerinden Leipzig olacak. Cimbom, Alman deviyle 19 Temmuz Cuma günü Avusturya'da Türkiye saatiyle 19.00'da karşılaşacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.