Galatasaray, Joaquin Zeballos'ı istiyor!

Mbaye Diagne ile yolları ayırarak kadrosuna yeni bir forvet transferi yapmak isteyen Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Uruguay takımlarından Juventud'un Başkanı Yamandu Costa, Joaquin Zeballos için Galatasaray ile görüştüklerini açıkladı.

Forvet transferi için arayışlarını sürdüren Galatasaray'da Uruguay'dan gelen bir açıklama gündeme bomba gibi düştü. Uruguay Ligi ekiplerinden Juventud'un Başkanı Yamandu Costa, basın mensuplarına yaptığı açıklamada Joaquin Zeballos için Galatasaray'dan teklif aldıklarını açıkladı. Costa yaptığı açıklamada, "Joaquin Zeballos için Galatasaray'dan 1.5 milyon euro teklif aldık. Türk ekibiyle görüşüyoruz, anlaşırsak transfer sonuçlanabilir." ifadelerini kullandı.

JOAQUİN ZEBALLOS KİMDİR?
Club Deportivo Maldonado'nun altyapısından yetişen Joaquin Zeballos, 2016-2017 yılında Huracan'a transfer oldu. Huracan formasıyla 27 maçta 7 gol - 3 asistlik performans gösteren genç forvet sezon başında Juventud'a transfer oldu. 1.77 boyundaki Zeballos, Juventud formasıyla çıktığı 39 maçta 23 gol atarken 4 de asist üretti. Henüz milli takım forması giymemiş olan 22 yaşındaki forvet, bütün kariyeri boyunca 110 resmi maçta 40 - 8 asist yaptı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.