Galatasaray, Mantas Kalnietis'i istiyor!

Geçtiğimiz sezon Ertuğrul Erdoğan yönetiminde ligde yarı final oynayan Galatasaray Doğa Sigorta, önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. İç transferde önemli adımlar atan ve birçok ismi takımda tutan Yenilmez Armada, guard pozisyonu içinde Mantas Kalnietis'i istiyor.

Galatasaray Doğa Sigorta gelecek sezon için transfer çalışmalarına devam ediyor. Zalgiris Kaunas'a transfer olan Nigel Hayes ve eski kulübü Gaziantep Basketbol'a geri dönen Erol Can Çinko dışında geçtiğimiz sezon takımda yer alan birçok ismi kadroda tutan Yenilmez Armada, guard pozisyonu için Mantas Kalnietis ile ilgileniyor. Sportando'nun iddiasına göre; Asvel'den ayrılan Mantas Kalnietis'in, kariyerine Kuban veya Galatasaray'da devam etmesi muhtemel. Litvanyalı guardın masasında 2 teklif var. Tecrübeli oyuncunun ilerleyen günlerde karar vermesi bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.