Galatasaray, Manuel Fernandes ile görüşüyor!

Yeni sezon öncesinde Badou Ndiaye ile yolları ayıran, Fernando'yu Sevilla'ya satan Galatasaray orta sahaya takviye yapmak için çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılılarda bir dönem Beşiktaş forması giyen Manuel Fernandes ismi gündeme gelirken, tecrübeli oyuncu ile görüşmelere başlandı.

DHA'da yer alan habere göre; Transferde ağırlığı bonservisi elinde olan oyunculara veren Galatasaray, geçen sezon Lokomotiv Moskova forması giyen Manuel Fernandes ile görüşmelere başladı. Taraflar arasında sözleşme şartlarında belli bir mesafe kaydedildiği öğrenilirken, kalan detaylarda da anlaşılması halinde transferin resmiyete döküleceği iddia edildi. 

MEHMET TOPAL DA ALTERNATİFLER ARASINDA
Galatasaray’da orta saha için öne çıkan diğer bir ismin de Fenerbahçe'den ayrılan Mehmet Topal olduğu belirtildi. Tecrübeli orta saha her ne kadar futbol hayatını yurt dışında devam ettirmek istese de Cimbom, Mehmet Topal’ı transfer etmek istiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.