Galatasaray, Serdar Dursun'un peşinde!

Transfer döneminde Jimmy Durmaz, Şener Özbayraklı ve Adem Büyük gibi yerli isimleri kadrosuna katan Galatasaray, şimdi de Almanya 2'nci Ligi takımlarından SV Darmstadt 98'in formasını giyen golcü isim Serdar Dursun'a Sarı Kırmızı formayı giydirmek istiyor. Medipol Başakşehir de geçtiğimiz sezon 11 gol atan Serdar'ın talipleri arasında.

Fanatik gazetesinin haberine göre; geçen sezon Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Galatasaray ve Başakşehir, 27 yaşındaki santrfor Serdar Dursun'u gündemine aldı. 2018-2019 sezonunun ikinci yarısında Kasımpaşa'dan kadrosuna kattığı Mbaye Diagne'den beklediği performansı alamayan sarı-kırmızılılar, hücum hattını güçlendirmeyi planlarken, Medipol Başakşehir ise Emmanuel Adebayor ve Riad Bajic ile yollarını ayırdıktan sonra  Norveçli Fredrik Gulbrandsen ile Sivasspor'dan Muhammet Demir'i transfer etmişti.

Sırasıyla Eskişehirspor, Şanlıurfaspor, Denizlispor, Fatih Karagümrük ve Greuther Fürth formalarını giyen Serdar Dursun, 2018'de 350 bin Euro bonservis bedeli karşılığında SV Darmstadt 98'e transfer oldu. Gurbetçi oyuncu, geçen sezon 33 maça çıktı ve 11 gol, 3 asistle oynadı.

Serdar Dursun, geçtiğimiz sezon gösterdiği performansın ardından, Haziran ayında milli takıma çağrılmayınca Twitter hesabından böyle yakınmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.