Galatasaray'da Cenk Tosun iddiası.

Galatasaray forvet arayışlarını sürdürürken süpriz bir isim gündeme geldi. Everton'da forma şansı bulamayan Cenk Tosun, sarı kırmızılıların radarına girdi. Everton Cenk'i satmayı düşünmesinden dolayı milli futbolcuyu Şampiyonlar Ligi vitrinine çıkarmayı planlıyor. Bu nedenle Galatasaray'ın önemli bir tercih olduğu belirtiliyor.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Alman ekibi Schalke de golcü futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor. Ancak Onyekuru'nun sarı-kırmızılı takımda gösterdiği gelişimden memnun kalan İngiliz ekibi, Galatasaray'la Şampiyonlar Ligi vitrinine çıkacağı için Cenk'i kiralık göndermeye hazır.

SIKI KONTROL

Sezon sonunda Yunanistan ile oynanan özel maçta sakatlanan 28 yaşındaki milli golcünün tedavi süreci devam ediyor. Sezon başı kampını kaçıran Cenk için sarı-kırmızılı kulübün kapsamlı bir sağlık raporu isteyeceği öğrenildi. Oyuncunun çapraz bağlarında problem olup olmadığı kontrol edilecek ve transferine karar verilecek.

CENK TOSUN'UN PERFORMANSI
25 MAÇ
10 İLK 11
4 MAÇ 90 DK
3 GOL
3 ASİST

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.