Galatasaray'da Nainggolan iddiası güçleniyor.

Galatasaray, Inter'in kadroda düşünmediği Radja Nainggolan'ı radarına aldı. Antonio Conte yönetiminde yeni sezona hazırlanan İtalyan ekibinde tecrübeli orta sahanın önümüzdeki sezon kadroda düşünülmediği öğrenildi. Galatasaray'ın aradığı mevkide forma giyen Belçikalı futbolcu için sarı kırmızılı yönetim kiralama teklifi yapmaya hazırlanıyor.

Akşam gazetesinin haberine göre; Galatasaray transferde büyük oynuyor. Sarı-Kırmızılılar, Inter Teknik Direktörü Antonio Conte'nin kadroda düşünmediği Radja Nainggolan için bir kez daha İtalya'nın yolunu tuttu. Belçikalı oyuncuyu 1 yıllığına kiralamak isteyen Sarı-Kırmızılılar, İtalyan ekibiyle pazarlıklarda sona geldi. Galatasaray, Sampdoria'nın yüksek maaşı nedeniyle transferinden vazgeçtiği Nainggolan'ı ikna ederse iş resmiyete dökülecek ve 31 yaşındaki oyuncu imza için önümüzdeki hafta İstanbul'a gelecek.

3'Ü BİZDEN 1.5'İ SİZDEN

Bu transferi Abdurrahim Albayrak ve Şükrü Hanedar ikilisi yürüyor. Önceki gün Avusturya'ya gelen ve teknik direktör Fatih Terim'le bir görüşme gerçekleştiren Albayrak, ardından kamptan ayrılmıştı.

İkilinin bu transferi bitirmek için tüm şartları zorlayacağı belirtildi. Geçtiğimiz sezon Roma'dan Inter'e 38 milyon euroya transfer olan Nainggolan'ın yıllık maaşı 4.5 milyon euro. Galatasaray'ın Inter'e sunduğu teklif ise 3 milyonu biz, 1.5 milyonu siz verin şeklinde oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.