Gençler birer birer ayrılıyor..

TFF tarafından U21 Ligi'nin kaldırılmasının ardından Galatasaray'da şampiyon takımın akıbeti merakla beklenirken, takımın önemli isimlerinin de kiralık olarak başka takımlara imzaladığını görüyoruz. Teknik direktör Fatih Terim tarafından kamp kadrosuna davet edilmeyen isimlerin sezon boyunca düzenli olarak forma giyebilecekleri ve kendilerini geliştirebilecekleri takımlara imza atıyor. 

Geçtiğimiz sezon hem U21 Süper Ligi'nde hem de Süper Kupa'da şampiyonluk sevinci yaşayan Galatasaray U21 takımı, federasyonun almış olduğu karar doğrultusunda dağılmanın eşiğinde.. Teknik direktör Fatih Terim tarafından A takım kampına davet edilen Batuhan Şen, Boran Güngör, Gökay Güney, Mustafa Kapı, Atalay Babacan, Yunus Akgün, Metehan Mertöz, Mirza Cihan, Erencan Yardımcı, Ali Yavuz Kol dışında kalan isimler gelecek sezon için düzenli olarak forma giyebilecekleri ve A takıma hazırlanabilecekleri kulüplerle görüşüyor. Galatasaray yönetimi de oyuncularını elden kaçırmamak için önce aynı şartlarda sözleşmesini 1 yada 2 yıl daha uzatıyor, ardından da bedelsiz olarak kiralanmalarına izin veriyor. Bunun son örneği ise, Emirhan Civelek - Ahmet Sivri - Birhan Vatansever ve Doğan Can Davas oldu. 

Teknik direktör Fatih Terim tarafından A takıma çağrılmayan Ahmet Sivri'nin sözleşmesi bir yıl daha uzatılırken, genç oyuncu TFF 2.Lig ekiplerinden Sancaktepe FK'a kiralandı. Emirhan Civelek ise yine aynı koşullarda bir yıllık sözleşme uzatmasının ardından Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'a imza attı. Geçtiğimiz sezon sözleşmesindeki 500bin TL'lik satın alma maddesi kullanılarak takıma kazandırılan Birhan Vatansever ve Doğan Can Davas ise yeni sezonda TFF 2.Lig takımlarından Bandırmaspor'da forma giyecekler. 

Bu isimler arasına devre arasında sözleşme yenileyen Celil Yüksel'in de katılması bekleniyor. 21 yaşındaki orta saha oyuncusunu La Liga'ya yeni yükselen Leganes'in yanı sıra Süper Lig ekiplerinden Sivasspor ve Kayserispor takip ediyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.