Hazırlık Maçı | Augsburg'a farklı kaybettik!

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki ikinci hazırlık maçında Bundesliga ekibi Augsburg ile karşı karşıya geldi. Tivoli-Neu Stadı'nda oynanan karşılaşmayı takımımız 4-1 kaybetti. Sarı Kırmızılılar'ın tek golü Ömer Bayram'dan geldi.

Takımımız karşılaşmaya İsmail, Linnes, Ahmet, Marcao, Emre, Donk, Jimmy, Babel, Yunus, Adem ve Erencan ilk on biriyle başladı. Augsburg 14 ve 30'da Niederlechner'in golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. İlk yarıdaki tek tehlikemiz Jimmy Durmaz'ın yaydan kullandığı frikiğin direği yalamasıydı. İkinci yarıda dakikalar 52'yi gösterdiğinde savunmada Marcao ve Ahmet Çalık'ın anlaşmazlığı sonucunda gelen hatadan yararlanan Augsburg skoru 3-0 yaptı ardından hemen 1 dakika sonrasında skor 4-0'a geldi. Bu sekansta 2 dakikada 2 gol yiyerek adeta Leipzig maçının bir kopyasını yaşamış olduk. 87'de Ömer Bayram'ın golü ise skoru belirledi. 

İkinci hazırlık maçından da mağlup ayrılan Galatasaray, üçüncü hazırlık maçında 28 Temmuz Pazar günü yine Tivoli-Neu Stadı'nda Fransız ekibi Bordeaux ile karşılaşacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.