Jimmy Durmaz: "En büyük hayalim gerçekleşti."

Kamp çalışmalarını Avusturya'nın Seefeld kasabasında sürdüren Galatasaray'da yeni transferlerden Jimmy Durmaz, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Galatasaray ailesine katıldığı için gururlu olduğunu söyleyen Jimmy, takım içi rekabete hazır olduğunu vurguladı.

"BÜYÜK BİR GURUR"
"Bu büyük ailenin bir parçası olduğum için çok mutlu ve gururluyum. Galatasaray forması giymek benim için çok büyük bir gurur. Geçen sene iyi bir sezon geçirdim, iyi bir performans sergiledim. Galatasaray'da oynamak benim en büyük hayallerimden bir tanesiydi. Bu gerçekleşti. Teklifi ilk aldığımda çok heyecanlandım, çok mutlu oldum."

"REKABETE HAZIRIM"
"Bundan önce de önemli kulüplerde oynadım, önemli meydan okumalarla karşılaştım. Her zaman rekabet vardı. Galatasaray gibi büyük bir camiada oynuyorsanız bu tip rekabetlere hazır olmalısınız. Hazır olmasaydım bu teklifi kabul etmezdim. Galatasaray gibi bir takımın her mevkide çok kaliteli isimlere sahip olması gerekiyor. Sadece kanatlarda değil orta sahada da oynayabiliyorum. Her türlü rekabete hazırım."

"EŞİTSİZLİKTEN DOLAYI MAAŞIMI BAĞIŞLADIM"
"Erkek ve kadın futbolcular arasındaki maaş eşitsizliğine tepki olarak İsveç Milli Takımı'nda kazandığım tüm primleri kadın futbolculara bağışladım." 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.