Mbaye Diagne'nin transferi tehlikeye girdi..

Yeni sezon öncesinde Galatasaray'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Mbaye Diagne için Suudi Arabistan'da beklenmedik bir gelişme yaşandı. Al-Nasr takımıyla anlaştığı iddia edilen Senegalli oyuncunun transferi ilk olarak federasyonun başlattığı soruşturmaya takılırken, Arap yarımadasından gelen haberler pek içaçıcı değil!

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Suudi Arabistan'da futbol kulüplerinde yaşanan yolsuzluklar nedeniyle kulüp yönetimlerinin değişmesi ve Diagne transferinin de buna takılması olayı bununla da kalmadı. Derin soruşturmaya Türk futbol piyasasının yakından tanıdığı bir menajer de takıldı. Suudi devletinin geçmişteki birçok transferi mercek altına aldığı ve Mbaye Diagne'nin transferi için aracı olan menajer William D'Avila'nın adının da bu soruşturmalarda geçtiği ifade edildi. Bu durum nedeniyle Diagne'nin son şampiyon Al Nassr'a transferinin neredeyse imkansız bir hal aldığı ifade edildi.

Suudi Arabistan'daki sıkıntılar nedeniyle Mbaye Diagne için yöneticilerin başka pazarları değerlendirmeye aldığı iddia edilirken, Galatasaray'da yapılacak bir çok transferin Diagne'den gelecek bonservis bedeline bağlı olması nedeniyle planların ertelenmesi söz konusu olacak gibi görünüyor.

EREN DERDİYOK DA GİDEMEDİ
Suudi pazarındaki duraklama nedeniyle birçok transfer de süreçten olumsuz etkilendi. Galatasaray ile sözleşmesi biten Eren Derdiyok'un da bir Suudi kulübü ile anlaşmasına karşın, yaşanan süreç nedeniyle bu transferin gerçekleşmediği dile getirildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.