Mbwana Samatta için Genk'ten açıklama

Galatasaray'ın forvet transferi için gündeminde yer alan Mbwana Samatta konusunda Genk sportif direktörü Dimitri de Conde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Conde gelecek sezon da Samatta'yı takımda görmek istediklerini ifade etti.

Galatasaray'da Mbaye Diagne ile yolları ayırmanın hesapları yapılırken forvet için Radamel Falcao ve Mbwana Samatta isimleri gündemde yer alıyor. Sarı-kırmızılıların istediği Tanzanyalı fovet Samatta konusunda Genk sportif direktörü Dimitri de Conde önemli açıklamalarda bulundu. Conde konuyla ilgili, "Şu an için anlaşmaktan çok uzağız. Kurmak istediğimiz takımda Samatta'yı da görmek istiyoruz. Umarım gelecek sezon da bizimle olur. Öte yandan Samatta'nın kalması hâlinde bile kadromuza bir takviye daha yapabiliriz." ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.