Mekanın sahibi Fatih Terim!

fatih terim
İmparator Fatih Terim'in 4. kez Galatasaray'ın başına geçmesinin ardından Spor Toto Süper Lig'de dengeler adeta 180 derece değişti. Galatasaray, Fatih Terim yönetiminde üst üste 2. kez şampiyonluğa ulaşırken ligde geride kalan 1.5 senede tam 56 teknik adam değişikliği yaşandı.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray'daki 4. dönemine "Nerede kalmıştık" diyerek başlayan Fatih Terim, geride kalan 1.5 yılda Süper Lig'de tek değişmeyen isim oldu. Bu süreçte Galatasaray ile 2 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası Şampiyonluğu kazanan Fatih Terim, ligin dengesini bozdu. Bu süreçte ligde yer alan takımlarda tam 56 kez teknik adam değişikliğine gitti. Beşiktaş, Şenol Güneş ile yolları ayırıp Abdullah Avcı'yı göreve getirirken Fenerbahçe de ise Aykut Kocaman, Philip Cocu, Erwin Koeman ve Ersun Yanal görev aldı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.