Nainggolan, Galatasaray için geliyor!

Transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Galatasaray'da orta saha için bomba bir iddia ortaya atıldı. Sarı-kırmızılıların Inter'in yıldız ismi Radja Nainggolan ile anlaştığı ve Belçikalı yıldızın hafta içinde İstanbul'a geleceği iddia edildi.

Orta sahaya takviye yapmak için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, aradığı ismi İtalya'da buldu. A Spor'da yer alan habere göre, Cimbom, Nainggolan'ı kiralamak için Inter'le anlaştı. Belçikalı yıldızın Galatasaray'a imza atmak için Salı günü İstanbul'a geleceği de iddia edildi. Sarı-kırmızılıların başarılı futbolcuyu kiralamak için Inter'e 1.5 milyon euro ödeyeceği de haberde belirtilirken Nainggolan'a da yıllık 3 milyon euro ödeneceği belirtildi. 

CONTE TAKIMDA DÜŞÜNMÜYOR
Inter'in geçen sezon Roma'dan transfer ettiği Radja Nainggolan'ı Milano ekibinin yeni teknik direktörü Conte takımda düşünmüyor. Nerazzurri'nin Belçikalı yıldızın takımdan ayrılmasına izin vereceği öğrenildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.