ÖZEL HABER | Galatasaray gövde gösterisine hazırlanıyor!

Galatasaray yönetimi uzun süredir peşinde koştuğu ve imza aşamasına getirdiği Kolombiyalı yıldız oyuncu Radamel Falcao'nun transferi için tabir-i caizse geri sayıma geçerken, şartların oluşması halinde Ali Sami Yen Arena'da gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor. Daha önce teknik direktör Fatih Terim'in imza törenini şampiyonluk kutlamalarında gerçekleştiren Mustafa Cengiz yönetimi, yıldız oyuncu Falcao'yu da aynı şekilde taraftarına sunmanın planlarını yapıyor.

Geçen sezon yapılmayan forvet transferi nedeniyle çok ciddi eleştirilere maruz kalan ve hatta tribünlerin tepkisini çeken Galatasaray yönetimi kendisini taraftarına affettirmeye hazırlanıyor. Teknik direktör Fatih Terim'in kadrosunda görmek istediği Kolombiyalı yıldız oyuncunun transferini resmi olarak duyurmak için geri sayıma geçen Galatasaray yönetimi, önümüzdeki günlerde herhangi bir aksilik olmaması halinde adeta güç gösterisi yapacak. Mustafa Cengiz yönetimi, uzun süredir uğraş verdikleri yıldız oyuncuyu sezon öncesi oynanacak olan Panathinaikos karşılaşmasında taraftarının huzuruna çıkartmanın hesaplarını yapıyor. Bir nevi sezon açılışı olarak 3 Ağustos Cumartesi günü Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmada Radamel Falcao'nun imza törenini gerçekleştirmeyi planlayan yönetim böylelikle hem geçen sezon yaşananlardan dolayı taraftarının gönlünü kazanacak hem de Falcao'ya ilk günden büyük bir karşılama yapmış olacak. 
****
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR.
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.