Stefano Okaka için fiyat belirlendi.

Santrafor arayışlarını sürdüren Galatasaray, Watford'ın satış listesine koyduğu Stefano Okaka ile ilgileniyor. Şampiyonlar Ligi kozunu da elinde bulunduran sarı kırmızılılar Okaka için tavan ücret belirledi. 29 yaşındaki golcü için 3 milyon Euro teklif edilirken pazarlıklar sürüyor.

Akşam gazetesinin haberine göre; Mbaye Diagne ile yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray, Senegalli oyuncunun yerini Çaykur Rizespor'un golcüsü Vedat Muriqi ile doldurmayı planlıyordu. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. Bu olay sonrasında rotasını yurt dışına çeviren Cim Bom, menajerler aracılığıyla önerilen Watford'un Nijerya asıllı İtalyan golcüsü Stefano Okaka'yı gündemine aldı.

3 MİLYON EURO TEKLİF EDİLDİ

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Udinese'de kiralık olarak geçiren 29 yaşındaki golcü için Watford'a 3 milyon euro önerildi. Ancak, İngiliz ekibi Okaka için Galatasaray'dan 5 milyon euro istedi. Taraflar arasındaki pazarlıklar sürüyor. Gelen bilgilere göre Sarı-Kırmızılılar'ın İtalyan golcü için üst limiti 3.5 milyon euro. Oyuncunun Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Galatasaray'a sıcak bakması da Cim Bom'un pazarlıklarda elini güçlendiriyor.

KİRALIK OLARAK DA GELEBİLİR

Transferin hafta sonuna kadar netlik kazanması bekleniyor. Watford, eğer bonservis bedelinde indirime gitmezse bu kez satın alma opsiyonuyla kiralama teklifi yapılacak. Aksi bir durum yaşanmaması halinde İtalyan santrafor gelecek yıl Sarı-Kırmızılı formayı giyecek.

Kariyerine Cittadella takımında başlayan Okaka, Waford ve Udinese'nin dışında Roma, Modena, Brescia, Fulhma, Bari, Parma, Spezia, Sampdoria ve Anderlecht'te oynadı

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.