Yunus Akgün'e izin çıktı!

Teknik direktör Fatih Terim tarafından geçtiğimiz sezon başında A takıma çıkartılan ve sezon içerisinde de şans verilen Yunus Akgün kendi yaş grubunda gösterdiği performansla Avrupalı takımların dikkatini çekerken, genç oyuncu için İtalyan kulübü Lazio'nun ilgisi sürüyor. Galatasaray yönetimi ise, gelen teklifi teknik heyetle birlikte değerlendirip Yunus'un ayrılığına sıcak bakıyor! 

İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Yunus Akgün'ü yaklaşık 6 aydır takip eden Lazio kulübü yetkilileri transferi bitirmeye kararlı görünüyor. Başkent ekibinin yöneticileri geçtiğimiz günlerde transferi sonuçlandırmak için İstanbul'a gelirken ilk olarak genç oyuncunun bonservisi için 3 milyon Euro ve başarı bonusu olmak üzere bir teklif yaptı ancak Galatasaray yönetimi bu teklifi yetersiz bulduğu için geri çevirdi. Bunun üzerine Lazio yetkilileri, Yunus Akgün için 6 milyon Euro bonservis bedeli ve bonus maddeleri içeren yeni bir teklif yaptı.

Galatasaray yönetiminin teknik heyetle yaptığı görüşmelerin ardından Yunus Akgün'ün transferine sıcak baktığı ve Lazio kulübüyle şartlarda anlaşması halinde transfere onay vereceği iddia ediliyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.