Bu sezon Belhanda’nın sezonu olacak!

Galatasaray'ın yıldızı Youness Belhanda sezona tüm gücüyle çalışıyor. Akhisarspor karşısında kazanılan maçta mücadelenin tek golünü atan Faslı yıldız sarı kırmızılı takımın kupa koleksyonuna bir kupa daha eklemesine katkıda bulundu. Şampiyonlar Ligi'e de damga vurmak için çalışmalar yapan oyuncu özel programlarla sezona hazırlanıyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Akhisar maçında attığı golle Galatasaray'a kupayı getiren isim olan Younes Belhanda, hem sahada ortaya koyduğu performans ve gösterdiği azimle tam not aldı. Başarılı futboluna rağmen, disiplinsiz tavırları nedeniyle beklentilerin altında kalan Faslı futbolcunun, yeni sezon öncesi hiç olmadığı kadar iştahlı görüntüsü dikkat çekti. Adı hem geçen sezonun devre arasında hem de yaz aylarının başında satış listesinde yer alan Belhanda, şu sıralarda Fatih Terim'in 1 numaralı yıldızı konumunda. Gelen tekliflere rağmen oyuncusunun satışına izin vermeyen tecrübeli futbolcu, bu sezon Belhanda'ya çok güveniyor.

TATİLDE BİLE ÇALIŞTI
Yıldız futbolcunun da Afrika Kupası sonrası tatilde bile idmanlarına devam ettiği, Şampiyonlar Ligi'ne damga vurmak istediği öğrenildi. Terim, golcü transferi sonrasında birbiriyle çok iyi anlaşan Belhanda ve Feghouli ikilisinin veriminin çok daha fazla artacağını da düşünüyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.