Abdurrahim Albayrak, Falcao ile bir araya geldi!

Galatasaray'da bir yandan Şampiyonlar Ligi için kura heyecanı yaşanırken diğer yandan da Radamel Falcao transferi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Sarı-kırmızılılarda yılan hikayesine dönen transferde sıcak bir gelişme yaşandı. 

Transferin en hareketli takımlarından olan Galatasaray'da Radamel Falcao konusunda bu kez mutlu son çok yakın. Şampiyonlar Ligi kura çekimi için Monaco'ya giden Abdurrahim Albayrak, menajer Ahmet Bulut ve Falcao ile bir araya gelerek transferdeki son detayları konuştu. Sabah gazetesinin haberine göre; Yapılan görüşmede transfere nokta koyuldu. 

FRANSIZ BASINI DA YAZMIŞTI
Dün gece yarısı Fransa'nın önde gelen gazetelerinden olan L'equipe, Monaco'nun Falcao konusunda direncinin kırıldığını ve Kolombiyalı yıldızın Galatasaray'a çok yakın olduğunu yazmıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.