Bakayoko için kritik tarih 8 Ağustos!

Galatasaray transfer çalışmaları sürdürürken orta saha için gündemde yer alan Tiemoue Bakayoko için beklemeye geçti. Sarı-kırmızılılar Fransız yıldız için Premier Lig'de transfer döneminin kapanmasının ardından harekete geçecek. 

Takvim gazetesinin haberine göre; Orta saha transferi için arayışlarını sürdüren Galatasaray, Tiemoue Bakayoko ile ilgileniyor. Chelsea forması giyen yıldız oyuncuyu kiralamak isteyen Cimbom, girişimlere başlamak için İngiltere Premier Lig'de transfer sezonunun bitmesini bekleyecek. Ada'da transfer dönemi 8 Ağustos'ta sona eriyor. Chelsea'de önümüzdeki sezonun planları içerisinde yer almaya 24 yaşındaki oyuncu o güne kadar bir takımla anlaşmazsa Galatasaray, Londra temsilcisine Bakayoko için kiralama teklifinde bulunacak. 

Tiemoue Bakayoko, 2017 yılında 40 milyon euro karşılığında Monaco'dan Chelsea'ye transfer olmuştu. Geçtiğimiz sezon da 5 milyon euro karşılığında Milan'a kiralanan yıldız oyuncu, Serie A'da 31 karşılaşmada görev almış ve 1 gol - 1 asiste imza atmıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.