El Tigre'nin imzası şova dönüşecek!

Galatasaray'da gündemin ilk sırasında yer alan Radamel Falcao transferi için camia artık geri sayıma geçti. Kolombiyalı yıldızın kulübü Monaco'ya gitmek için rest çekmesi üzerine Galatasaray yönetimini görüşmeye davet eden Fransız kulübüyle pazarlıkların kısa sürede sona ermesi ve dünyaca ünlü yıldızın transferinin resmileşmesi bekleniyor. Galatasaray yönetimi ise Falcao'nun gelişini tabir-i caizse gövde gösterisine dönüşterecek ve yıldız oyuncuya "Hoşgeldin" diyecek.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray camiasının heyecanla beklediği Radamel Falcao transferinde dün çok önemli bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılı kulübün 2. başkanı Abdurrahim Albayrak ile menajer Ahmet Bulut, transfere son noktayı koymak için dün Fransa'nın Nice kentine gitti. Galatasaray'ın bonservis için ortaya koyduğu 3 milyon Euro'luk teklife karşın 5 milyon Euro isteyen Monaco kulübü, Falcao'nun, "Ben Galatasaray ile anlaştım ve artık bu transferin sonuçlanmasını bekliyorum" diye tavır koyması üzerine inadından vazgeçti. Bonservis ücretine yönelik tutumunu yumuşatan Monaco yöneticileri sarı kırmızılılara, "Gelin bu işi bitirelim" dedi. Albayrak ve Bulut da bu davet üzerine dün Monaco yetkilileriyle görüşmeye gitti. Saat 15.05 uçağıyla İstanbul Havalimanı'ndan Fransa'ya uçan Abdurrahim Albayrak ve Ahmet Bulut, dönüş için bileti almadı. İkilinin amacı bonservis sorununu 1-2 gün içinde çözüp, Falcao ile birlikte özel uçakla İstanbul'a dönmek.

İMZA TÖRENİ ŞOVA DÖNECEK
Eğer yetkililerden gerekli izinler de alınırsa Kolombiyalı futbolcunun İstanbul Havalimanı'na inişi binlerce taraftarın katılımıyla tam bir şova dönüşecek. Falcao ile ilgili bir başka plan ise imza törenine yönelik olacak. Ali Sami Yen Stadı'nda taraftara açık olarak düzenlenecek bir törende imza atılması planlanıyor. Stada gelen taraftarlar Falcao formalarını ve tişörtlerini satın alma şansına da sahip olacak ve Aslan dev isimden ilk günden para kazanmaya başlayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.