Emre Mor: İspatlamam gereken şeyler göstereceğim.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Kayserispor'u Adem Büyük'ün son dakikada attığı golle 3-2 yenerken karşılaşmanın 90. dakikasında Emre Mor kırmızı kart görerek takımı 10 kişi bırakmıştı. Genç oyuncu kırmızı kart görmesiyle ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı ve özür diledi. 

Galatasaray'ın sezon başında Celta Vigo'dan kiraladığı Emre Mor, Kayserispor maçının 90. dakikasında kırmızı kart görerek takımı 10 kişi bıraktı. Genç oyuncu gördüğü kartla ilgili olarak bir açıklama yaptı ve camiadan özür diledi. Instagram hesabından açıklama yapan Emre Mor, beklentiyi karşılamak için çok çalışacağını da ifade etti. 

Emre Mor'un açıklaması şu şekilde: 
Bireysel olarak sizlerin beklentisinin farkındayım. Galatasaray gibi bir kulüpteyseniz beklentiler her zaman en yüksektedir. Bu beklentiyi bu maçta karşılayamadığım için tüm içtenliğimle söylemeliyim ki çok üzgünüm. İspatlamam gereken her şeyi gelecek haftalar sizlere gösterecek. Çok çalışıp en iyi Emre’yi sahada izleteceğim. Ayrıca gördüğüm kartlarla takımı yalnız bıraktığım için arkadaşlarımdan, hocamdan ve sizlerden özür dilerim. Dün akşam çıkarılacak ve kazanılacak birçok ders oldu. Takımımız karakterini son ana kadar korudu ve galibiyeti aldı. Bizlere olan inancınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.