Falcao transferi için Ahmet Bulut sunum yaptı..

Galatasaray'da sezonun transferinde sabırsızlık yaratan bekleyiş sürüyor. Kolombiyalı yıldız oyuncu Radamel Falcao'yu transfer etmek için tüm gücünü ortaya koyan Galatasaray yönetimi, transfer için yetkilendirdiği ve bir süredir Monaco'da görüşmeleri sürdüren menajer Ahmet Bulut ile toplantı yaparak son gelişmeleri değerlendirdi.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Kolombiyalı yıldız forvetin menajeri Jorge Mendes'in ortağı olan ve Galatasaray adına bu transferde görüşmeleri yürüten Ahmet Bulut geçtiğimiz günlerde geç saatlerde İstanbul'a dönerken, dün Galatasaray yönetimi ile görüştü. Başkan Cengiz'in de bulunduğu toplantıda hem mali detayları hem de transferin gerçekleşmesi hakkında bilgilendirme yapan Ahmet Bulut transferin gerçekleşmesi için Monaco kulübünün beklentilerini de belirtti. Fransız ekibinin Falcao'nun gidişine onay vermek için forvet bölgesine 1 yada 2 takviye yapmasını beklediğini belirten Ahmet Bulut ayrıca bonservis bedeli olarak da 3 milyon Euro'luk talepleri olduğunu aktardı. Toplantıda yapılan sunum ve gerçekleştirilen görüşmelerin ardından Başkan Mustafa Cengiz transferin gerçekleşmesi talimatı verdi. Buna göre daha önce Falcao'yu kesinlikle bonservis vererek transfer etmeme eğiliminde olan Sarı-Kırmızılı yönetim, taraftarın da beklentisini dikkate alarak bu konuda fedakârlık yapmaya hazır. 

Kolombiyalı yıldızın transferi için daha önce sponsorluk anlaşmasını da yapan ve nakit arayışına giren yöneticilerin ilk planda Monaco'ya ve futbolcuya yapılması planlanan ödeme için girişimlere başladığı bildirildi. Galatasaray'da Falcao transferi için bugün veya yarın net bir sonuca varılması hedefleniyor. Kolombiyalı futbolcunun menajeri Mendes ise sarı-kırmızılı yetkililere Valencia iddialarını yalanladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.