Falcao transferine NEF sponsor oluyor!

Galatasaray'da transfer gündeminin ilk sırasında yer alan Radamel Falcao konusunda sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Oyuncuyla anlaşan Cimbom, Monaco ile görüşmelerini sürdürürken bu transfer için sponsor bulmak için de girişimlerine devam ediyor. 

Galatasaray, Radamel Falcao transferini bitirmek için büyük mesai harcarken yıldız oyuncunun maliyetinin bir kısmını karşılaşması için sponsor arayışlarını da sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar geçen sezon forma göğüs sponsoru olan ve Emre Akbaba transferinde bonservisin bir miktarını veren NEF ile görüşmelerine devam ediyor. NEF firması Falcao için 1 yıl sponsor olmak isterken yönetim ise bunun 3 yıl olmasını istiyor. Taraflar arasında görüşmeler devam ederken Galatasaray bir yandan da Monaco'nun Falcao'yu bonservissiz vermesi için görüşmeleri yoğunlaştırdı.

AHMET BULUT FRANSA'DA
Jorge Mendes ve Ahmet Bulut'un Fransa'da Monaco ile görüşmelere devam ettiği öğrenilirken Falcao'nun da kulübüne Galatasaray'la anlaştığını ilettiği ve zorluk çıkarmamalarını istediği belirtildi. Transferin önümüzdeki günlerde tamamlanması bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.