Fatih Terim, 400. maçına çıkıyor!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Kayserispor'a konuk olacak. Mutlak 3 puan hedefleyen sarı-kırmızılılarda karşılaşmanın teknik direktör Fatih Terim için de farklı bir anlamı var. Deneyimli çalıştırıcı ligde teknik direktör 400. maçına çıkmaya hazırlanıyor.

Galatasaray'da Kayserispor deplasmanında tek hedef galibiyet iken, müsabakanın İmparator Fatih Terim için de farklı bir anlamı var. Türk Futbol tarihinin yaşayan en büyük efsanesi konumunda bulunan Terim, teknik direktör olarak ligdeki 400. maçına çıkacak. İmparator,  400 maç barajına ulaşan dokuzuncu isim olacak. Terim, önceki sekiz meslektaşından daha yüksek bir galibiyet yüzdesi ile kariyerini sürdürüyor. (%59.9) Fatih Terim geride kalan 399 maçta 239 galibiyet, 96 beraberlik alırken sadece 64 mağlubiyet yaşadı.  Başarılı teknik adam bu süreçte 8 kez de Süper Lig şampiyonluğu kazandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.