Fatih Terim'den Falcao'ya özel yeni plan

Galatasaray'da tüm camia dört gözle Radamel Falcao'nun gelmesini beklerken teknik direktör Fatih Terim'in de Kolombiyalı yıldız ile ilgili planı belli oldu. İmparator, Falcao'nun gelmesi durumunda çift forvete geçebilir.

Star gazetesinin haberine göre; Galatasaray, Radamel Falcao transferinde sona gelirken transfer sonrasında takımdaki sistemde değişiklik olacak. Nzonzi'nin gelişi sonrası Seri'yi 8 numaraya kaydırma kararı alan Teknik Direktör Fatih Terim'in 33 yaşındaki Kolombiyalı forvete göre de sistemi yeniden oluşturacağı kaydedildi.

TERİM'İN FALCAO PLANLARI HAZIR
Terim'in birinci planı; dünyanın ceza alanı içinde en etkili oyuncularından biri olarak gösterilen Falcao'yu Suudi Arabistan'a gitmeyi reddeden Mbaye Diagne ile birlikte çift forvet olarak oynatmak. 

Bu durumda Galatasaray'ın hocası Diagne'yi ceza alanında mikser olarak kullanıp Kolombiyalı ile işi bitirecek. Tecrübeli teknik adamın ikinci planı ise 33 yaşındaki oyuncuyu, maçlarda tek forvet olarak kullanmak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.