Fatih Terim'den takıma sert mesaj!

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Denizlispor'a 2-0 mağlup olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Konyaspor maçı öncesinde takıma sert bir konuşma yaptı. Takıma nerede olduklarını farkında olmaları gerektiğini ifade eden Terim, Denizli maçından ders almaları gerektiğini de belirtti.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Süper Lig'in ilk haftasında Denizlispor'a 2-0 yenilen Galatasaray, hafta sonu Konyaspor'u konuk edecek. Cezası sona eren Fatih Terim bu maçta kulübedeki yerini alacakken zorlu karşılaşma öncesinde takımla bir toplantı yaptı. Fatih Terim'in takımla yapılan toplantıda, "Denizlispor maçından hepimizin çıkaracağı çok ders olmalı. Hepinizin bildiği üzere hatalarımızı düzeltmemiz gerekiyor. Çünkü büyük kulüpler bunu yapar. Siz de ne kadar büyük bir kulüpte olduğunuzun farkına varın. Konyaspor maçı bizim için bambaşka olacak. Çünkü taraftarımızın önünde yeni bir başlangıç yapacağız. Taraftarımızın karşısına en iyi şekilde çıkmalı ve onları mutlu edecek skoru elde edebilmek için elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız.'' ifadelerini kullandığı öğrenildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.