Galatasaray Doğa Sigorta'nın hazırlık kampı programı belli oldu.

Geçtiğimiz sezonu lig yarı finalisti olarak biten ve yeni sezonu daha iyi noktalarda bitirmek isteyen Galatasaray Doğa Sigorta'nın yaz kampı programı belli oldu.

Yenilmez Armada İstanbul’daki ilk toplanmasını 15 Ağustos Perşembe günü Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapacak ve çalışmalarını 21 Ağustos’a kadar İstanbul’da sürdürecek. Takımımız 21 Ağustos Çarşamba günü ise yurt dışı kampı için İtalya’nın Bormio kentine hareket edecek. 31 Ağustos’a kadar İtalya'da kalacak Sarı Kırmızılılar burada üç hazırlık maçı oynayacak; 24 Ağustos’ta Monaco, 28 Ağustos’ta Pallacanestro Varese ve 30 Ağustos’ta Lugano Basket.... 

31 Ağustos’ta İstanbul’a dönecek olan Galatasaray Doğa Sigorta 2 Eylül Pazartesi günü Darüşşafaka Tekfen ile İstanbul’da bir hazırlık karşılaşması oynayacak. 5-6-7 Eylül tarihlerinde Arel Üniversitesi Büyükçekmece’nin düzenlediği Lake Cup’a katılacak olan Yenilmez Armadanın bu turnuvadaki maçları ise 5 Eylül Perşembe günü Büyükçekmece ile, 7 Eylül Cuma günü ise Pınar Karşıyaka ile olacak.

Takımız 11 Eylül Çarşamba günü ise Gloria Cup için Antalya’ya hareket edecek. B grubunda Anadolu Efes ve Zalgiris Kaunas ile eşleşen Galatasaray Doğa Sigorta, 12 Eylül Perşembe günü saat 20:00’da Zalgiris Kaunas, 13 Eylül Cuma günü saat 20:00’da ise Anadolu Efes'le karşı karşıya gelecek. Sıralamalara bağlı olarak A ve B grubu takımları turnuvanın son günü olan 15 Eylül Pazar günü birbirleriyle eşleşecek ve turnuvayı tamamlayacaklar. Turnuvadaki tüm maçlar TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

Gloria Cup’ın ardından İstanbul’a dönecek olan Galatasaray Doğa Sigorta 8-21 Eylül tarihlerinde Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek TÜBAD Turnuvası’na katılacak. Turnuvaya ayrıca Beşiktaş Sompo Sigorta, Türk Telekom ve Teksüt Bandırma da katılacak. Turnuvanın maç takvimi ise henüz belli olmadı. Bu turnuvanın ardından Basketbol Süper Ligi’nin ilk haftasında oynayacağı Türk Telekom maçının hazırlıklarını İstanbul’da sürdürülecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.