Galatasaray, Fiorentina'ya farklı yenildi!

Galatasaray yeni sezon öncesinde yaptığı son hazırlık maçında İtalya Serie A ekiplerinden ACF Fiorentina'ya konuk oldu. Stadio Artemio Franchi'de oynanan karşılaşmayı Cimbom, 4-1 gibi farklı bir skorla kaybetti. 

Galatasaray karşılaşmaya Muslera, Linnes, Marcao, Luyindama, Nagatomo, Donk, Seri, Belhanda, Jimmy Durmaz, Feghouli, Diagne ilk onbiriyle başladı. Müsabaka öncesinde Fatih Terim'e büyük sevgi seli yapılırken karşılaşma içinde de alkışlar devam etti. 42. dakikada gelişen ACF Fiorentina atağında Sotil, Linnes’in müdahalesi ile ceza sahası içerisinde yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunu yapmak için topun başına geçen Boateng, topu ağlara göndererek skoru ev sahibi ekibin lehine 1-0’a getirdi. 45+2. dakikada Boateng’in savunmamızın arkasına attığı pasta topla buluşan Sotil yaptığı düzgün vuruşla Muslera’yı mağlup etti ve skoru 2-0’a getirdi. İlk yarı ev sahibi ekibin 2-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya daha hızlı başlayan taraf Galatasaray oldu. Kısa paslarla ceza sahasının etrafına yerleşen takımımızda 50. dakikada ceza sahasının hemen dışında topla buluşan Emre Mor oldu. Emre’nin topu ceza sahası yayına doğru sürdükten sonra sol ayağıyla yaptığı etkili vuruş kalecinin müdahalesine rağmen ağlarla buluştu ve takımımız skoru 2-1’e getirdi. 62. dakikada savunmamızın arkasına atılan uzun topta Benassi, Muslera ile karşı karşıya kaldı. Benassi’nin yaptığı aşırtma vuruş ağlarla buluştu ve skor 3-1’e geldi. 83. dakikada topla beraber ceza sahamıza giren Simeone’nin şutunda top ağlarla buluştu ve ev sahibi ekip skoru 4-1’e getirdi. Müsabakada başka gol olmadı ve Galatasaray sahadan 4-1 mağlup ayrıldı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.