Galatasaray Londra'dan gelecek haberi bekliyor.

Galatasaray Falcao transferinin yanı sıra orta saha çalışmalarına da son hız devam ediyor. Şükrü Hanedar Londra'da İngiltere'de transfer döneminin kapanmasının ardından girişimlerini hızlandırdı. Chelsea'nin Bakayoko'yu Tottenham'ın Wanyama'yı kadroda düşünmemesinin ardından Galatasaray bu isimlerden birini takıma kazandırmak için yoğun çaba sarfediyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray harıl harıl ön liberosunu arıyor... Rotayı İngiltere’ye çeviren Sarı-Kırmızılılar, Premier Lig’de transfer döneminin kapanmasıyla birlikte girişimlere başladı. Ada’da temaslarını sürdüren idari menacer Şükrü Hanedar’ın gündeminde öne çıkan iki isim var. Bunlardan biri Tottenham’da forma giyen Wanyama, diğeri de Chelsea’nin yıldızı Bakayoko... İki futbolcunun da gözden çıkarılmış olması, Aslan’ın iştahını ciddi anlamda kabartıyor. Galatasaray’ın planı, iki ön liberodan birini uygun maliyetle kiralayıp aynı zamanda satın alma opsiyonuna sahip olmak.

Herkesin gözü kulağı Londra’da

Yönetim süreci yakından takip ediyor. Sponsorların da desteğiyle bütçe hazırlanmış durumda. Artık her şey Şükrü Hanedar’ın Londra’dan göndereceği mesaja bağlı. Galatasaray, ön libero ve forvet takviyelerinin ardından, ilk 11’e yapılacak transferleri tamamlamış olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.