Galatasaray, Nzonzi'yi bitiriyor!

Galatasaray'da orta saha transferinde mutlu sona ulaşıldı. Fernando'nun ayrılığının ardından ön liberoya takviye yapmak isteyen Cimbom, Roma'nın yıldızı Steven Nzonzi'yi kiralık olarak kadrosuna katıyor.

Galatasaray orta sahaya aradığı ismi İtalya'da buldu. Fernando'nun Sevilla'ya satışının ardından ön libero mevkiisi için girişimlerde bulunan Cimbom, Roma'dan Steven Nzonzi'yi kiralıyor. Sarı-kırmızılıların Fransız yıldızı 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna katacakken, sözleşmesinde satın alma opsiyonunun da bulunması bekleniyor. Galatasaray'ın Nzonzi transferini birkaç gün içerisinde açıklayacağı öğrenildi.

ABDURRAHİM ALBAYRAK'IN BEĞENDİĞİ TWEET DİKKAT ÇEKTİ
Galatasaray'da Nzonzi için KAP açıklaması beklenirken Abdurrahim Albayrak, Twitter'da, "Nzonzi gibi dünyanın en iyi önliberoları listesinde ilk 5'e yazılacak futbolcuyu beğenmeyen tipler var.
Beyler biz Real Madrid gibi 350 milyon EURO transfer bütçesine sahibiz de haberimiz mi yok? FFP kurallarına uyması gereken kulübümüz mevcut şartlarda en iyisi için çalışıyor." yazılı tweeti beğendi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.