Galatasaray, Paul Onuachu'yı istiyor!

Radamel Falcao transferinde sona yaklaşan Galatasaray, yedek forvet için de girişimlerini sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar Mbaye Diagne ve Kostas Mitroglou'nun gönderilmesi halinde Midtjylland'ın golcüsü Paul Onuachu'yu kadroya katmayı planlıyor.

Akşam gazetesinin haberine göre; Galatasaray'da Radamel Falcao'nun yanı sıra bir forvet transferi daha yapılacak. Mbaye Diagne ve Kostas Mitroglou ile yolları ayırmayı planlayan Cimbom, Danimarka ekiplerinden FC Midtjylland takımında forma giyen 2.01 m. boyundaki pivot santrfor Paul Onuachu'yı transfer etmek istiyor. Sarı-kırmızılıların bu transfer için girişimlere başladığı öğrenilirken, Danimarka ekibinin Nijeryalı oyuncu için 4 milyon euro talep ettiği ifade edildi. Galatasaray yönetimi bu rakamı düşürmenin planını yapıyor. 

PAUL ONUACHU KİMDİR? 
1994 doğumlu olan Paul Onuachu, 2.01 cm uzunluğunda. 2013 yılından bu yana Midtjylland’da forma giyen Nijeryalı forvetin takımıyla 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 25 yaşındaki santrfor geçtiğimiz sezon 40 maçta görev alırken 22 gol attı ve 6 da asist üretti. Paul Onuachu, Nijerya Milli Takımı formasını da 6 kez giydi ve 1 kez gol sevinci yaşadı.   

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.