Galatasaray'a Arapovic şoku!

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında, kamp çalışmaları için İtalya'ya giden Galatasaray Doğa Sigorta'ya, Marko Arapovic'ten tatsız bir haber geldi.

Galatasaray'ın resmi sitesinden yapılan açıklamada, 23 yaşındaki Hırvat basketbolcunun sol dizinden sakatlandığı ve oyuncunun bu nedenle İtalya kampına götürülmediği vurgulandı. Arapovic'in sol diz bölgesi, daha önce de ağır sakatlıklar yaşadığı ve uzun süre sahalardan uzak kaldığı bölge...

Galatasaray'dan yapılan resmi açıklama şöyle:

Galatasaray Doğa Sigorta Erkek Basketbol Takımımızın oyuncusu Marko Arapovic, 20.08.2019 tarihinde gerçekleştirilen akşam idmanında sol dizinden sakatlandı. 

Sakatlık üzerine acilen Liv Hospital Ulus’a götürülen oyuncumuz geceyi müşahede altında geçirirken oyuncumuzun tetkikleri devam etmektedir. Oyuncumuz takımımızla birlikte İtalya kampına götürülmedi.

Oyuncunun son durumuyla ilgili kamuoyu ilerleyen günlerde bilgilendirilecektir.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.