Galatasaray'da çift forvet planı..

Galatasaray'da transfer döneminin bitimine 3 gün kala forvet için çalışmalar sürüyor. Sarı-kırmızılılarda yönetim bir yandan Radamel Falcao transferi için uğraşırken diğer yandan da Başakşehir'den ayrılması gündemde olan Mevlüt Erdinç'i kadrosuna katmak istiyor. Yönetim iki oyuncuyu da alarak forvet sorununu çözmek istiyor. 

Milliyet gazetesinin haberine göre; Galatasaray, Medipol Başakşehir ile yolları ayırmanın eşiğinde olan Mevlüt Erdinç ile anlaşma sağlandı. Milli futbolcu bonservisini alıp gelirse Galatasaraylı olacak. Monaco da Ben Yedder ve Slimani’den sonra Arthur Zagre’yi transfer edecek. Bu durumda Falcao’nun önü açılacak.

Forvet hattında yerli bir alternatif arayan Cimbom’da teknik direktör Fatih Terim, Mevlüt’ü çok istiyordu. Sarı-kırmızılıların prensipte iki seneliğine anlaştığı futbolcuyla yıllık 750 bin euroya anlaşma sağlandığı dile getirildi. Mevlüt serbest kalmasıyla hemen Galatasaray’ın kadrosuna katılacak.

Radamel Falcao için de şartlar olgunlaşıyor. Oyuncuyu serbest bırakmak için Ben Yedder ve Slimani’den sonra bir golcü daha alma şartı ortaya koyan Monaco’nun, Paris Saint Germain’den Arthur Zagre’yle anlaştığı ifade edildi. Falcao’nun yerine düşünülen genç golcü izin PSG ile bonuslar hariç 10 milyon euro karşılığında anlaşma sağlandığı ve futbolcuyla el sıkıştığı bildirildi. Bu transferin açıklanmasıyla beraber Monaco’nun Falcao’yu serbest bırakacağı belirtildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.