Galatasaray'da KAP'a 4 açıklama yapılacak iddiası...

Transferin en hareketli takımlarından biri olan Galatasaray'da Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bugün 4 açıklama yapılacağı iddia edildi. Sarı-kırmızılıların Kostas Mitroglou ve Valentine Ozornwafor ile yolların ayrıldığını ilerleyen saatlerde açıklayacağı belirtilirken, Radamel Falcao için açıklamanın bugün de olmayacağı belirtildi.

Galatasaray'da taraftarlar dört gözle Radamel Falcao'nun KAP'a bildirilmesini beklerken sarı-kırmızılılarda takımdan ayrılacak isimler netleşiyor. Süleyman Rodop'un iddiasına göre; Galatasaray bugün KAP'a 4 açıklama yapacak. Cimbom'da Kostas Mitroglou'nun PSV'ye, Valentine Ozornwafor'un da Almeira'ya kiralanacağı öğrenildi. Rodop'un iddiasına göre, 3. ve 4. KAP açıklamaları ise genç futbolcularla ilgili olacak. Galatasaray'da Radamel Falcao için KAP açıklaması ise bugün de gelmeyecek. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.