Galatasaray'dan Hasan Şaş açıklaması!

Dün akşam saatlerinde Galatasaray'daki görevinden istifa eden ve birkaç saat önce yaptığı açıklamayla görevine geri döndüğünü açıklayan Hasan Şaş hakkında Sarı Kırmızılı kulüpten resmi açıklama geldi.

Hasan Şaş'ın görevinin başında olduğu belirtilirken, Yukatel Denizlispor maçı sonrasında yaşanan olaylarla ilgili de yasal işlem başlatılacağı açıklandı.

Açıklama şu şekilde:

Yönetim Kurulumuz, Teknik Heyetimiz ve Futbol Takımımız, büyük Galatasaray camiası ile birlikte 23. şampiyonluk yolunda yürümeye devam etmektedir. Bu kapsamda Futbol A Takımı Yardımcı Antrenörümüz Hasan Şaş da Galatasaray ailesinin mensubu olarak görevinin başındadır.

Antrenörümüz Hasan Şaş’a Yukatel Denizlispor maçı sonrasında yapılan art niyetli, planlı ve haksız saldırıların failleri hakkında yasal işlem başlatacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.